Vul het e-mailadres in dat bij uw account hoort. Er zal een verificatiecode naar uw e-mailadres worden verzonden. Wanneer u de verificatiecode heeft ontvangen kunt u een nieuw wachtwoord kiezen voor uw account.

Informatie

Motor Toer Club Beuningen is ontstaan uit het initiatief van een aantal enthousiaste motorrijders die meenden dat een klaverbladgemeente als Beuningen zeker een eigen motorclub dient te hebben

Lees verder

Meerijden?

Wil je een keer met Motor Toer Club Beuningen meerijden? Neem contact op met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. We zien je graag bij een van onze volgende ritten!

Lees verder

Contact

Nieuwsgierig geworden naar onze club? Uitgebreide contact informatie van Motor Toer Club Beuningen is te vinden na de klik!

Lees verder

Snertrit 2018

Snertrit 2018 op zondag 14 oktober vertrek om 10.00uur

De blaadjes vallen van de bomen en de herfst is alweer in aantocht! Dus hoogste tijd voor de Snert rit. Deze is 14 oktober en we vertrekken om 10.00 uur zoals altijd vanaf Appie's Place. Wil je nog een bakkie koffie kom dan wat eerder. De toercommissie heeft weer een mooie route gemaakt van zo’n 100km en er is een korte tussenstop voor koffie. Daarna zetten we de rit voort naar de snert in de molen.

Toercommissie MtcBeuningen

Inloggen Leden MTCB

Log in voor het ledengedeelte

 
Wout

Hall of MTCB

Lid van het jaar 2018

 
Facebook
Twitter
Facebook

MTCB familie

vincent.png

MTCB'ers online?

JSN Metro template designed by JoomlaShine.com
Onze website maakt gebruik van cookies, die wij gebruiken om bijvoorbeeld het inloggen op onze website gemakkelijker te maken en om statistieken bij te houden
Meer info Akkoord