Vul het e-mailadres in dat bij uw account hoort. Er zal een verificatiecode naar uw e-mailadres worden verzonden. Wanneer u de verificatiecode heeft ontvangen kunt u een nieuw wachtwoord kiezen voor uw account.

Informatie

Motor Toer Club Beuningen is ontstaan uit het initiatief van een aantal enthousiaste motorrijders die meenden dat een klaverbladgemeente als Beuningen zeker een eigen motorclub dient te hebben

Lees verder

Meerijden?

Wil je een keer met Motor Toer Club Beuningen meerijden? Neem contact op met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. We zien je graag bij een van onze volgende ritten!

Lees verder

Contact

Nieuwsgierig geworden naar onze club? Uitgebreide contact informatie van Motor Toer Club Beuningen is te vinden na de klik!

Lees verder

BESTUURSMEDEDELING

Motorvrienden/vriendinnen,

In navolging van de landelijke maatregelen rondom de Corona crisis kunnen wij niet anders dan activiteiten en ritten te cancellen.
Wij volgen hierin de richtlijnen van de Nederlandse overheid en het RIVM.

De situatie verandert momenteel bijna dagelijks.
Wij blijven, als zovelen, de ontwikkelingen volgen en houden jullie op de hoogte indien dit verdere gevolgen heeft op de activiteiten en ritten van Mtc Beuningen.

Ondertussen, keep save and healthy!

Bestuur MtcBeuningen

Inloggen Leden MTCB

Log in voor het ledengedeelte

 
Edwin

Hall of MTCB

Lid van het jaar 2020

 
Facebook
Twitter
YouTube

MTCB familie

joost.png

MTCB'ers online?

JSN Metro is designed by JoomlaShine.com