Vul het e-mailadres in dat bij uw account hoort. Er zal een verificatiecode naar uw e-mailadres worden verzonden. Wanneer u de verificatiecode heeft ontvangen kunt u een nieuw wachtwoord kiezen voor uw account.

Informatie

Motor Toer Club Beuningen is ontstaan uit het initiatief van een aantal enthousiaste motorrijders die meenden dat een klaverbladgemeente als Beuningen zeker een eigen motorclub dient te hebben

Lees verder

Meerijden?

Wil je een keer met Motor Toer Club Beuningen meerijden? Neem contact op met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. We zien je graag bij een van onze volgende ritten!

Lees verder

Contact

Nieuwsgierig geworden naar onze club? Uitgebreide contact informatie van Motor Toer Club Beuningen is te vinden na de klik!

Lees verder

Voorjaarsrit zondag 7 april 2019

Na de stormachtige openingsrit is het nu tijd voor de voorjaarsrit.
We hebben er een flinke dagrit van gemaakt, 250km.
De openingsrit moest vanwege het weer ingekort worden, dus na twee korte ritten nu een dagrit voor de ‘echte’ motorliefhebber.
Vandaar dat we om 9.00 uur vertrekken.
We gaan een lus door Duitsland maken, beginnend met een stukje autobahn en vervolgens langs de Nederlands-Duitse grens naar beneden.
Onderweg een half uurtje koffie drinken en daarna verder Duitsland in, we steken de Rijn over om bij ons lunchadres te komen
Na de lunch een mooie route langs de Rijn omhoog, met na een uurtje rijden nog een tankstop, verder langs de andere kant van de Rijn, door naar Nijmegen en dan Beuningen.
Niet vergeten: een volle tank en een wat euro’s, want je kunt niet overal pinnen!

Toer en Activiteiten Commissie

Inloggen Leden MTCB

Log in voor het ledengedeelte

 
Wout

Hall of MTCB

Lid van het jaar 2019

 
Facebook
Twitter
Facebook

MTCB familie

cor.png

MTCB'ers online?

JSN Metro template designed by JoomlaShine.com
Onze website maakt gebruik van cookies, die wij gebruiken om bijvoorbeeld het inloggen op onze website gemakkelijker te maken en om statistieken bij te houden
Meer info Akkoord