Vul het e-mailadres in dat bij uw account hoort. Er zal een verificatiecode naar uw e-mailadres worden verzonden. Wanneer u de verificatiecode heeft ontvangen kunt u een nieuw wachtwoord kiezen voor uw account.

Informatie

Motor Toer Club Beuningen is ontstaan uit het initiatief van een aantal enthousiaste motorrijders die meenden dat een klaverbladgemeente als Beuningen zeker een eigen motorclub dient te hebben

Lees verder

Meerijden?

Wil je een keer met Motor Toer Club Beuningen meerijden? Neem contact op met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. We zien je graag bij een van onze volgende ritten!

Lees verder

Contact

Nieuwsgierig geworden naar onze club? Uitgebreide contact informatie van Motor Toer Club Beuningen is te vinden na de klik!

Lees verder

BESTUURSMEDEDELING

Motorvrienden/vriendinnen,

Gas erop!

De eerste paar ritten zitten er alweer op voor dit seizoen en wat een mooie opkomst!
De afgelopen 2 jaar zijn er met name door Corona een aantal leuke ritten en activiteiten niet door gegaan.

Gezien de Toercommissie en het Bestuur van MTCB Beuningen lichtelijke knaldrang hebben gaan we dit jaar lekker los met maar liefst 4 meerdaagse ritten, 1 bikersfestival, de club BBQ, 25 dagritten, diverse andere activiteiten en natuurlijk het slotfeest.

Daarnaast hebben we dit jaar geen zomerstop, we knallen dus lekker het jaar door tot aan het carbidschieten op 31 december!

Kortom we gaan elkaar wat vaker te zien dit seizoen, we hebben er zin in!

 

Inloggen Leden MTCB

Log in voor het ledengedeelte

 
Edwin

Hall of MTCB

Lid van het jaar 2020

 
Facebook
Twitter
YouTube

MTCB familie

robstensen.png

MTCB'ers online?

JSN Metro is designed by JoomlaShine.com