Vul het e-mailadres in dat bij uw account hoort. Er zal een verificatiecode naar uw e-mailadres worden verzonden. Wanneer u de verificatiecode heeft ontvangen kunt u een nieuw wachtwoord kiezen voor uw account.

Informatie

Motor Toer Club Beuningen is ontstaan uit het initiatief van een aantal enthousiaste motorrijders die meenden dat een klaverbladgemeente als Beuningen zeker een eigen motorclub dient te hebben

Lees verder

Meerijden?

Wil je een keer met Motor Toer Club Beuningen meerijden? Neem contact op met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. We zien je graag bij een van onze volgende ritten!

Lees verder

Contact

Nieuwsgierig geworden naar onze club? Uitgebreide contact informatie van Motor Toer Club Beuningen is te vinden na de klik!

Lees verder

Slotavond 2019

Op zaterdagavond 2 november 2019 gaan we terugblikken naar alle hoogtepunten van het afgelopen motorjaar.
De TAC heeft een gezellig programma in elkaar gedraaid, met een spannende muziekkwis en prijsvraag, de uitreiking van het “Clublid van het jaar”, afgewisseld met goede muziek, waar we lekker op kunnen dansen.
Het thema voor dit jaar is: “Zuster, het duut pien”.
We verwachten leuke en originele creaties van jullie, alles kan, zelfs als je met een gipsen poot aankomt.

We gaan het zien op de slotavond van MtcBeuningen!

Inloggen Leden MTCB

Log in voor het ledengedeelte

 
Wout

Hall of MTCB

Lid van het jaar 2019

 
Facebook
Twitter
Facebook

MTCB familie

motor6.png

MTCB'ers online?

  • Paulw
JSN Metro template designed by JoomlaShine.com
Onze website maakt gebruik van cookies, die wij gebruiken om bijvoorbeeld het inloggen op onze website gemakkelijker te maken en om statistieken bij te houden
Meer info Akkoord