Vul het e-mailadres in dat bij uw account hoort. Uw gebruikersnaam zal naar dit e-mailadres worden verzonden.

Informatie

Motor Toer Club Beuningen is ontstaan uit het initiatief van een aantal enthousiaste motorrijders die meenden dat een klaverbladgemeente als Beuningen zeker een eigen motorclub dient te hebben

Lees verder

Meerijden?

Wil je een keer met Motor Toer Club Beuningen meerijden? Neem contact op met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. We zien je graag bij een van onze volgende ritten!

Lees verder

Contact

Nieuwsgierig geworden naar onze club? Uitgebreide contact informatie van Motor Toer Club Beuningen is te vinden na de klik!

Lees verder

BESTUURSMEDEDELING

Motorvrienden/vriendinnen,

In navolging van de landelijke maatregelen rondom de Corona crisis kunnen wij niet anders dan activiteiten en ritten te cancellen, voorlopig tot 1 juni 2020.
Wij volgen hierin de richtlijnen van de Nederlandse overheid en het RIVM.

De situatie verandert momenteel bijna dagelijks.
Wij blijven, als zovelen, de ontwikkelingen volgen en houden jullie op de hoogte indien dit verdere gevolgen heeft op de activiteiten en ritten van MtcBeuningen na 1 juni.

Ondertussen, keep save and healthy!

Bestuur MtcBeuningen

Inloggen Leden MTCB

Log in voor het ledengedeelte

 
Edwin

Hall of MTCB

Lid van het jaar 2020

 
Facebook
Twitter
Facebook

MTCB familie

paulw.png

MTCB'ers online?

JSN Metro template designed by JoomlaShine.com
Onze website maakt gebruik van cookies, die wij gebruiken om bijvoorbeeld het inloggen op onze website gemakkelijker te maken en om statistieken bij te houden