^ TOP BACK

Agenda

May 2018
S M T W T F S
29 30 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2

Mtcb Facebook

Keizer Karel 40e WILDRIT


Uitnodiging van MC Keizer Karel voor de 40e WILDRIT op zondag 13 december 2015 

Start is van 9-11.00 uur bij: Zaal De Markies, Graafseweg 600, Wijchen (Alverna)

Lengte van 148 km door oost Noord-Brabant en de kop van Limburg.
Er wordt gereden met een duidelijke routebeschrijving op papier en er is een gpx bestand beschik-baar voor navigatiesystemen.

Gelet op de tijd van het jaar is gekozen voor een route over bochtige wegen waar je vlot kunt doorrij-den. Vóór, tijdens en na de rit wordt een gemakkelijk spelletje gedaan waarmee men punten mee kan verdienen voor de wildprijzen. Natuurlijk is dit niet verplicht. We eindigen ook in Alverna. Hier is de prijsuitreiking om 15.30 uur.

De rit is de moeite waard en een mooie afsluiting van het jaar.

Meer info: Bel 0485 – 470579 (Hay of José Smits).
Of mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. .

Meer info:
“Vaste klanten” kunnen vooraf de route toegestuurd krijgen. Dit kan pas op zaterdagmiddag/avond omdat we op het laatste moment de route nog eens controleren.

Van Alverna gaan we via het altijd mooie Groesbeek en de toeristenweg naar de boswachterij in Ber-gen en dan langs het Leukermeer naar de omgeving van Blitterswijck. Altijd leuk om te fietsen en dus ook mooi voor de motor. Slingerend door Noord-Limburg komen we bij de controlepost in Swolgen. Daar is ook een snackbar bij. Dan weer noordwaarts langs het Landgoed Geijsteren om bij Maashees de Maas weer te zien. We slingeren over de heide van de Overloonse Duinen en genieten van de bochtige weg naar Oploo. De Ossenbroek is altijd mooi en na de Vissteeg rijden we langs de Lan-genboomse bossen naar Grave om terug te keren naar Alverna.
Deze route verdient het om bewaard te worden om hem in de zomer nog eens te rijden.

Bij de start, op de controlepost in Swolgen en bij het eindpunt kun je punten verdienen voor de prijzen in de vorm van wild (kip, konijn, kanarie e.d.) Natuurlijk is dit niet verplicht. Om half vier beginnen we met de uitreiking van de prijzen zodat iedereen weer op tijd thuis kan zijn. Prijzen kunnen alleen zélf worden afgehaald. Dat is eerlijker tegenover mensen die wèl tot het einde hebben gewacht.

Fotolijstje

esthergeurts.jpg

Leden online

Mtcb Tweets

by acls us