^ TOP BACK

Agenda

February 2018
S M T W T F S
28 29 30 31 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 1 2 3

Mtcb Facebook

Informatie

MotorToerClub Beuningen is ontstaan uit het initiatief van een aantal enthousiaste motorrijders die meenden dat een klaverbladgemeente als Beuningen zeker een eigen motorclub dient te hebben. MTC Beuningen is een jonge motorvereniging (opgericht in 2006), met inmiddels meer dan 40 leden, waarbij gezelligheid en motorrijden samengaan.
Het toerrijden staat bij ons bovenaan, dat houdt in dat er tijdens het motorseizoen van eind maart tot eind oktober diverse dag- en weekend-toertochten worden verreden door heel Nederland en daarbuiten. Daarnaast organiseert MotorToerClub Beuningen allerlei activiteiten voor haar leden zoals een club-bbq, een feestavond en thema-avonden door het seizoen heen.
Verder zorgen we regelmatig voor motorbegeleiding bij grote evenementen of wielerrondes en dragen ons steentje bij aan het verzorgen van een onvergetelijke dag voor kinderen met een lichamelijke- en/of verstandelijke beperking, door ze een dag achterop de motor mee te laten rijden tijdens speciaal hiervoor georganiseerde dagen.
Bij MotorToerClub Beuningen wordt geen onderscheid gemaakt tussen merken of typen motoren, jong of oud, man of vrouw, iedereen is welkom. De motoren van onze leden varieren van choppers en toermotoren tot sport- en supersport-fietsen, al met al een echte doorsnede van de Nederlandse motorrijd(st)ers.
Het rijden in groepsverband gebeurt bij ons op een verantwoorde manier, want veiligheid staat bij ons hoog in het vaandel! Ervaren rijders zullen beginnende rijd(st)ers graag met woord en daad begeleiden om ook voor hen het motorrijden tot een leuke hobby te maken. De leden zijn voor het merendeel woonachtig in de regio Beuningen, maar dit is geen vereiste! Om lid te worden en voor vragen over onze club in het algemeen kun je contact opnemen door een e-mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Veel plezier met het bekijken van onze website en graag tot ziens. Samen uit, en samen thuis daar gaan we voor!

Klik hier voor  artikel magazine Moto Drive maart 2016

Fotolijstje

wilvanderheijden.jpg

Leden online

Mtcb Tweets

by acls us