^ TOP BACK

Agenda

May 2018
S M T W T F S
29 30 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31 1 2

Mtcb Facebook

Goede Doelen Dag 19 september

We willen je vragen om je op te geven voor één van de drie onderstaande goede doelen.
Deze goede doelen vallen allemaal op dezelfde dag, maar zijn misschien te combineren gezien ze op verschillende tijdstippen plaatsvinden.

Begeleiding van de Groeistadklassieker

Dit is een wielerronde die wordt verreden in en om Amersfoort / Utrechtse Heuvelrug.
Als sinds 2006 wordt deze wedstrijd begeleid door bikers van ons cluppie  Er zijn twee wedstrijden, één in de ochtend, één in de middag. We rijden steeds (buiten het parcours om) naar een opgegeven punt, zetten het verkeer stil en als de bezemwagen voorbij is, rijden we naar het volgende punt.
Ook dit jaar weer gaan er een aantal van onze mensen (er hebben zich al 7 mensen opgegeven, meer zijn welkom) Wout helpen met het regelen van het verkeer voor dit spektakel. Dit evenement vindt plaats tussen 07:00 en 20:00u (van Beuningen tot Beuningen) en je rijdt ruim 300 km op die dag.

Begeleiding van de Beuningse Oeverwal Loop

De BOL is een loopevenement voor het gehele gezin. Voor kinderen, beginners, recreanten en wedstrijdlopers en natuurlijk ook voor de wandelaars. De start is nabij het centrum en de parcoursen gaan door het mooie natuurgebied de Waaloever.
In de middag staat er een wandeltocht gepland en in de vooravond het hardloop-evenement met daarop volgend een gezellige en aangeklede party opgeluisterd met live muziek.
Voor de hardloop wedstrijd zijn we als motor club gevraagd of er leden zijn die kunnen assisteren als verkeersregelaar. Dit kan zowel op de motor maar ook lopend of op de fiets.
Je hulp is gewenst van 15:00u tot 18:30u, natuurlijk ben je daarna van harte welkom voor de afterparty! Voor meer info zie www.beuningseoeverwalloop.nl

Begeleiding Verrassingsrit

Enkele dagen geleden bereikte ons een verzoek van een vader en moeder, betreffende hun ernstig zieke zoon.
Hij heeft een ernstig levensbedreigende ziekte en krijgt van zijn ouders een feestje aangeboden.
Hierbij enkele opmerkingen:
• Om 17.00 uur verzamelen bij Intratuin te Malden, aan de Rijksweg 63, 6581 EE, Malden.
• Vertrek naar ouderlijk huis, daarna rondrit van ongeveer een 45 minuten.
• Op het verzamelpunt Intratuin Malden gaan we met de pet rond langs alle motorrijders om een financiële bijdrage te vragen voor dit feest! Dit bedrag zal worden aangeboden aan de ouders.
• De stoet met Bikers zal begeleid worden door verkeersregelaars en politie.

Voor alle verdere info kijk in je mail!!!

Fotolijstje

joriscroonen.jpg

Leden online

Mtcb Tweets

by acls us